Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ yeni fotoğraflarla sızdı

Yaklaşan Samsung amiral gemisinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Yayınlanan görseller Galaxy S8 ve S8+ modellerini farklı açılardan çalışır şekilde görebilmemizi sağlıyor.
Samsung'un önümüzdeki hafta tanıtılacak amiral gemisi telefonlarıyla ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak iki modeli de farklı açılardan gösteren yeni bir dizi fotoğraf ortaya çıktı. İlk görüntü Galaxy S7 edge ve Galaxy Note 7 için mevcut Mavi Mercan (Blue Coral) rengine sahip Galaxy S8 ve S8+ modellerini yan yana gösteriyor.
Resim, 5.8 inç ekrana sahip olan Galaxy S8 ve 6.2 inç ekranla gelecek olan Galaxy S8+ modellerinin arasındaki boyut farkını ortaya koyuyor. Tasarım açısından iki cihazın kavisli ekranlar, küçük çerçeveler ve fiziksel Home butonlarının olmayışıyla birlikte tamamen aynı olacağını görüyoruz.
Mavi Mercan'ın yanı sıra, Galaxy S8 ve S8+ modellerinin Orkide Grisi, Siyah Gökyüzü, Kutup Gümüşü, Altın ve Menekşe seçenekleri ile satışa sunulacağını belirtelim. Renkler arkadan görülebilecek; zira renk seçeneği ne olursa olsun tüm modellerin ön kısımında siyah çerçeve yer alıyor.

Yeni görüntüler kamera uygulamasını ve giriş ekranını gösteriyor

Tüm bunların yanında Galaxy S8+ varyantının çeşitli ayar sayfalarını, ana ekranı ve tarayıcısını gösteren bir dizi görüntü de sızdırıldı. Kamera uygulamasını ortaya koyan bu görseller telefonun çekim özelliklerine göz atmamızı sağlıyor. Galaxy S8'deki ana kameraya gelince, Samsung'un telefonu aynı 12MP kamera ile donatacağı söyleniyor, ancak bazı önemli iyileştirmeler var.
Galaxy S8 ve S8+, 29 Mart'ta New York ve Londra'da yapılacak Unpacked etkinliği sırasında tanıtılacak. Samsung'un etkinliği web sitesi ve uygulaması aracılığıyla canlı olarak yayınlayacağını ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11514 kez okundu.
44 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim