Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Max 3'ün resmi görselleri yayınlandı

Xiaomi'nin merakla beklenen akıllı telefon modeli Mi Max 3'ün 19 Temmuz'da tanıtılacağını duyurmuştuk. Şirket kurucusu lansman öncesinde cihazın resmi görsellerini paylaştı.
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Mi Max 3'ün resmi olarak tanıtılmasına sadece iki gün kaldı. Bugün Xiaomi kurucularından Lin Bin, 19 Temmuz'da lansmanı yapılacak olan cihazın resmi görsellerini paylaştı.

Xiaomi Mi Max 3, 19 Temmuz'da tanıtılacak

Yayınlanan görseller, önceki sızıntılarda duyurduğumuz tasarım hakkında en net bilgileri veriyorlar. Xiaomi Mi Max 3'ün 18:9 en boy oranlı 6.9 inçlik çentiksiz IPS ekranının, kalın çerçevelere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Şirketin bu cihazı bütçe dostu bir fiyatla sunacağını düşünürsek bu normal karşılanabilir.
Cihazın arkası ise muhtemelen metal malzeme ile kaplı ve dikey olarak hizalanan kamera konumu, Redmi Note 5 Pro ve Redmi 6 Pro'nun tasarımına oldukça benziyor. Altın, mavi ve siyah renk seçenekleriyle gelmesi beklenen cihazın, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 5.500 mAh batarya kapasitesi ile kutudan çıkması bekleniyor. Mi Max 3'ün işlemcisinin ne olacağı henüz açıklanmış olmasa da sızan bilgiler Snapdragon 636 olduğu yönünde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim