Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix klonu KIICAA Mix, 90$ fiyatla geliyor

Samsung Galaxy S8'i kopyalayarak dikkatleri üzerine çeken Leagoo, bu kez Çinli Xiaomi'nin rüya telefonu Mi Mix'in klonunu yaptı. Cihazın başlangıç fiyatı ise sadece 89.99$ olacak.
Çerçevesiz akıllı telefon devri yeni başladı. Xiaomi ve Samsung gibi şirketlerin öncülük ettiği bu trend, az bilinen bazı akıllı telefon markaları tarafından özenle kopyalanmaya devam ediyor. Çerçevesiz ekrana sahip ilk akıllı telefonlardan biri olan Xiaomi Mi Mix'in klonuyla tanışın: KIICAA Mix.
KIICAA Mix, Samsung Galaxy S8'i "KIICAA S8" telefonuyla baştan aşağı kopyalayarak dikkatleri üzerine çeken Leagoo adlı Çinli akıllı telefon şirketinin bir ürünü. Şirket be kez, Çinli meslektaşı Xiaomi'nin yolundan giderek Mi Mix'in tüm ihtişamını kopyalamaya çalışmış.
Leagoo resmi Facebook sayfasında KIICAA Mix'in birkaç görüntüsünü yayınladı. Şirket paylaştığı gönderide, 5.5 inç ekran ve çift kamera teknolojisiyle donatılacak cihazın Ağustos ayında geleceğini söylüyor. Cihazla ilgili başka hiçbir teknik özellikten bahsedilmemiş. Görüntülere bakılırsa KIICAA Mix, parmak izi sensörünün gömülü olduğu fiziksel bir Home butonu var.

Üç varyant olarak çıkacak cihazın fiyatı: 89.99$

Ünlü sızıntı kaynaklarından biri olan Evan Blass'a göre Leagoo, KIICAA Mix'i üç farklı versiyonda piyasaya sürebilir. Blass, 16GB dahili belleğe ve dört çekirdekli işlemciye sahip 2GB RAM'li varyantın 89.99$ fiyatla satışa sunulacağını, 3GB RAM, 32GB dahili depolama ve sekiz çekirdekli işlemciyle donatılmış modelin ise tüketicilere 139.99$'a mal olacağı söylüyor.
Ayrıca cihazın sekiz çekirdekli işlemci, 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip premium bir varyantı da olabilir. Bu modelin ise 179.99$ fiyatla piyasaya sürüleceğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8555 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, çin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim