Anlık Bildirim

iPhone 8'in final tasarımı sızdı

Apple sızıntılarıyla tanınan Gordon Kelly, iPhone 8'in final tasarımını ortaya koyan CAD dosyalarını ele geçirmeyi başardı. Görseller parmak izi tarayıcısının yeni konumunu da açığa çıkarmış durumda.
iPhone 8 ile ilgili eşi benzeri görülmemiş bir bilgi kirliliği var. Tasarım sızıntılarından, akıllı telefonun tahmini fiyatına kadar birçok söylentiyle karşılaşmamıza rağmen bunların çoğuna şüpheyle yaklaşmak zorunda kaldık. Çünkü hiçbiri resmi bir ağız tarafından doğrulanmadı. Ancak şimdi Apple sızıntılarıyla ünlü güvenilir bir isim olan Gordon Kelly, final tasarım olduğunu ve doğrulandığını iddia ettiği birkaç iPhone 8 görseli paylaştı.
Kelly, kılıf tasarımcısı Nodus ile birlikte çalışarak tedarik zinciri aracılığıyla iPhone 8 için oluşturulmuş CAD dosyalarını ele geçirdiğini söylüyor. Ayrıca bunların cihazın final tasarımına ait olduğunu iddia ettiğini belirtelim. Kelly'nin raporuna göre, 10. yıla özel iPhone, mevcut ve önceki iPhone'larda gördüğümüz kaba çerçevelerden kurtulacak.

Touch ID güç düğmesine yerleştirilecek

Ayrıca Kelly'nin render görselleri, Apple'ın, iPhone 8'de dikey çift kamera kullanarak iPhone 7 Plus gibi yatay çift kamera dizilimini tercih etmeyeceğini ortaya koymuş durumda. Ayrıca iPhone 8'in Lightning portu ile geleceğini ve uzun süredir söylendiği gibi USB Type-C bağlantı noktasına geçişin söz konusu olmadığını da gösteriyor. iPhone 8'de 3.5 mm kulaklık girişi ise geri gelmeyecek.
Tüm bunların yanında Gordon Kelly, iPhone 8'deki en çok konuşulacak yanın "güç düğmesi" olacağını belirtiyor. Rapora göre Apple, iPhone 8'deki güç düğmesinin boyutunu neredeyse iki katına çıkaracak. Touch ID'nin ekranın altına gömülüp gömülmeyeceği hala şüpheliyken Kelly, Apple'ın bu büyük düğmeyi Sony'nin yaptığı gibi parmak izi tarayıcısını entegre etmek için kullanabileceğine inanıyor.
Gordon Kelly görseldeki cihazın iPhone 8 olduğundan emin olduğunu söylese de, 10. yıla özel iPhone modelinin pil kapasitesi, kamera özellikleri, A11 yonga setinin performansı ve fiyat politikası hala bir sır olmaya devam ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27561 kez okundu.
65 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim