Telefon Haberleri

Kategori
Son dakika telefon haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), telefon hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
14 DK.

GİRİLEN İÇERİKLER
1.378 VİDEO 23.606 HABER 619 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 32 İÇERİK

Telefon Son Dakika Haberleri

Güncel Akıllı Telefon Haberlerini Takip Edin 📰

En yeni Akıllı Telefon Haberleri de dahil olmak üzere, Cep Telefonları ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri içerisinde bulunduğunuz 1181 sayfalı bu kategoriden takip edebilirsiniz.

DonanımHaber'in alanında uzman editörleri, Cep Telefonları dünyasında yaşanan son gelişmeleri aktarmak için haftada ortalama 31 içerik oluşturmaktadır. Ayrıca şimdiye kadar ise bu kategoriyle ilişkilendirilmiş 1378 video, 619 galeri ve 21607 adet Cep Telefonları haber içeriği bulunmaktadır.

Cep Telefonları İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Akıllı Telefon Haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Siz de 2024'teki son dakika Akıllı Telefon Haberlerini kaçırmamak için bu kategoriye abone olarak, hem e-posta ile hem de forum ve mobil uygulamamız üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Anlık Cep Telefonları Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Akıllı Telefon Haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri anbean bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Akıllı Telefon Haberlerini okuduktan sonra, HarmonyOS Haberleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Telefon haberlerine ek olarak diğer teknoloji haberlerini de Türkiye'nin en büyük ve en köklü teknoloji platformu DonanımHaber'den ulaşabilirsiniz.

Telefon Haberlerini DonanımHaber'le Takip Edin 👇

Telefon Haberleri 2024

Siz de akıllı telefon endüstrisinde yaşanan tüm gelişmeleri DonanımHaber telefon haberleri kategorisinden takip ederek, aşağıdaki konulardan haberdar olabilirsiniz.

  • Yenilenmiş telefon haberleri
  • Telefon indirim haberleri
  • Telefon fiyatları haberleri
  • 2024'te çıkacak yeni telefonlar
  • Telefon dolandırıcılığı haberleri
  • Katlanabilir telefonlar ile ilgili haber gelişmeleri
  • Yerli cep telefonu haberleri

Cep Telefonları Hakkında 📱

Cep telefonunun mucidi Amerikalı John Francis Mitchell ve Martin Cooper'dır. Motorola şirketinde mühendis olarak çalışırken 1973'te ilk cep telefonunu geliştiren Martin Cooper, "İlk cep telefonları bir kilodan ağırdı, bataryası 20 dakikadan fazla dayanmıyordu, ancak bu telefonların uzun süre elde tutulmaması açısından iyiydi" demiştir. Türkiye'de ilk cep telefonu görüşmesi 23 Şubat 1994 günü gerçekleştirilmiştir.

Cep telefonları hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

En Çok Satan Telefon Markaları

  1. Samsung
  2. Xiaomi
  3. Apple
  4. Oppo
  5. Vivo

Cep telefonlarıyla ilgili soru, tavsiye ve önerilerinizi forum.donanimhaber.com'daki telefon forumları sayfasından paylaşabilirsiniz.

Telefondan İnstagram hesap dondurmaTelefondan Instagram hesap silmeMobil Oyun ÖnerileriTelefon KarşılaştırmaTelefon ÖnerileriTelefon FiyatlarıTelefon Fiyatlarıİkinci El Telefonlarİkinci El iPhoneiPhone 16
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim