Anlık Bildirim

2018 model iPhone'lar daha iyi pillerle gelecek

Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya göre 2018 model iPhone'lar öncekilere kıyasla daha büyük ve geliştirilmiş pillere sahip olacak. iPhone X'in halefi %10 daha iyi pil ömrü sunabilecek.
iPhone kullanıcılarının en memnun olmadıkları konu şüphesiz ki cihazların pil ömrü. Aşırı kötü değil ancak rakiplerine kıyasla geride kaldığı bir gerçek. Ancak bunun 2018'de değişmesi bekleniyor veya en azından KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'nun iddia ettiği şey bu.
Ünlü Apple analistine göre, Apple'ın 2018 model iPhone'ları öncekilere kıyasla daha büyük ve geliştirilmiş pillerle gelecek. Apple'ın LG Chem ile işbirliği içinde tek hücreli L şeklinde bir pil geliştirdiğini söyleyen Kuo, bunun seri üretime taşınması halinde gelecek yılki 5.8 inç OLED iPhone modelinde 2.900-3.000 mAh kapasiteli bir pile yer verileceğini belirtti. Yani bu da yüzde %10 daha iyi bir pil ömrü anlamına geliyor.

LCD ekranlı modelde diktörtgen pile devam

Raporda ayrıca Apple'ın 2018'de piyasaya sürülecek 6.5 inçlik modelde iki hücreli bir pil tasarımı kullanmasının muhtemel olduğu ancak kapasiteyi 3.300 ila 3.400 mAh seviyesine çıkaracağı yazıyor. 6.1 inç LCD ekranlı modelde ise şirketin maliyeti düşünerek dikdörtgen pil tasarımını devam ettirmesi ve kapasiteyi iPhone 8 serisinden yükseğe taşıması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4818 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim