Anlık Bildirim

2018 model iPhone'lar geliştirilmiş anten tasarımı ile gigabit LTE hızı sunabilecek

Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun yeni raporuna göre 2018 yılında piyasaya sürülecek iPhone modelleri gigabit seviyesindeki internet hızlarına ulaşabilecek. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...
iPhone 8, 8 Plus ve X duyurulmadan önce yeni iPhone'ların gigabit indirme hızlarına erişemeyecekleri söyleniyordu. Lansmanın ardından bu söylentilerin doğru olduğu ortaya çıktı ancak KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'nun raporuna göre 2018'de piyasaya sürülecek modellerde bu durum değişecek. Apple'ı yakından takip eden deneyimli isim, 2018 iPhone serisinin geliştirilmiş anten tasarımı ile geleceğini söyledi.
Kuo tarafından kaleme alınan raporda, 2018 model iPhone'ların gigabit seviyesindeki hızlara çıkabileceği ve Apple'ın yeni nesil akıllı telefonlarına daha hızlı anabant (baseband) yongası dahil etmesinin beklendiği yazıyor. İddialara göre yeni iPhone'lar yüksek aktarım hızlarına imkan sağlayan 4×4 MIMO standardını destekleyecek.

iPhone X, LTE hız testinde Note 8'in gerisine kaldı

Apple'ın iPhone'lara 5G teknolojisini getirmek için Intel ile birlikte çalıştığına dair söylentiler çıkmıştı ancak bunun önümüzdeki yılın akıllı telefonları için hazır olup olamayacağı belli değil. Öte yandan geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir videoda iPhone X ve Galaxy Note 8'in LTE indirme hızları karşılaştırılmış ve Apple'ın ne kadar geride kaldığı ortaya çıkmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim