Anlık Bildirim

2018'de gelecek Snapdragon 845'li amiral gemisi telefonların listesi sızdı

2018 yılında piyasaya sürülecek birçok amiral gemisi telefonun Snapdragon 845 yonga setiyle gelmesi bekleniyor. Qualcomm'un en son yonga setiyle gelecek telefonların listesi sızdırıldı.
Önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek birçok amiral gemisi telefonun Qualcomm Snapdragon 845 yonga setiyle güçlendirilmesi bekleniyor. Çin'in Twitter'ı olarak bilinen Weibo'da, 2018 yılında çıkacak Snapdragon 845'li cihazların bir listesi yayınlandı. Sızdırılan listenin doğruluğu ise henüz onaylanmamış durumda.
Şubat ayıyla birlikte piyasaya sürülecek ilk Snapdragon 845'li telefon yaklaşmakta olan Samsung Galaxy S9 ve S9+ modelleri olacak. Bu cihazları LG G7 ve G7 Plus'ın takip edeceği iddia ediliyor. Daha sonrasında ise Nisan ayında Xiaomi Mi 7 modeli Qualcomm'un en yeni yonga setiyle gelecek. Hemen ardından Mayıs ayında HTC U12 sahneye çıkacak.

Qualcomm Snapdragon 845'e ilgi büyük

Haziran ayında  OnePlus 6, ZTE nubia Z18 ve Sony Xperia XZ Pro-A modellerinin geleceğini görüyoruz. Bunları Eylül ayında Samsung Galaxy Note 9, LG V40, Xiaomi Mi Mix 3 takip ederken, Ekim ayında Google Pixel 3 XL, Nubia Z18S, Sony Xperia XZ2 ve HTC U12+ modelleri piyasaya sürülecek.
Kasım ayında Motorola, SD845'li Moto Z 2019 modelini çıkartacak ve Aralık'ta ise OnePlus 6T modeliyle tanışacağız. Ayrıca Samsung'un W2019 modeli de yine en yeni mobil yonga setiyle gelen telefonlar arasında yer alacak.
Bu listenin doğru olup olmadığını kesin olarak söylemek zor ancak listedeki tüm telefonların amiral gemisi seviyesinde olduğunu düşünürsek, Qualcomm'un en son yonga setiyle gelmelerini beklemek son derece mantıklı görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim