Anlık Bildirim

Katlanabilir iPhone 2020 yılında gelebilir

Sektöre yakın analistlerin raporlarına göre Apple, 2020 yılında piyasaya sürmek üzere katlanabilir iPhone çalışmaları yapıyor. Bu heyecan verici konunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
ABD'li teknoloji devi Apple, iPhone X'un çentiğini saymazsak yıllardır akıllı telefonlarının tasarımlarında radikal bir değişiklik yapmayı tercih etmedi. Fakat yeni bir söylentiye göre şirket iki yıl içinde katlanabilir bir iPhone tasarlamak için Asyalı ortaklarıyla çalışmalara başlamış durumda. Bu heyecan verici haberin detaylarına geçelim.

Apple geçtiğimiz yıl katlanabilir ekran patenti almıştı

Bank of America analistlerinden Merrill Lynch, Apple'ın katlanabilir bir iPhone modeli için çalışmalara başladığını belirtiyor. Lynch'e göre dev şirket, Asyalı tedarikçileri ile katlanabilir iPhone konusunda temasa geçmiş durumda. Apple'ın daha önce katlanabilir ekranlar için bir başka dünya devi LG ile de çalışmalar yaptığı biliniyordu. Eğer 2020 yılında piyasada katlanabilir iPhone modeli göreceksek, cihazın OLED ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz.
Daha önce Samsung ve Lenovo da katlanabilir telefonlar ile ilgili çalışma yapmış ancak ortaya somut bir model çıkaramamışlardı. Katlanabilir akıllı telefonların tek handikapı ekran olmamakla birlikte diğer bileşenlerin de katlanabilir bir teknolojiye uyumlu olmaları gerekiyor. Apple konu hakkında bir açıklama yapmazken, şirketin geçtiğimiz yıl katlanabilir ekran patenti almış olması da bu iddiaları güçlendiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6096 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cep telefonu, apple iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim