Anlık Bildirim

4G’li Nokia 3310 göründü

İlk önce 2G ve sonrasında 3G ağlara uyumlu versiyonları piyasaya çıkan Nokia’nın efsane telefonu 3310 bu kez çıtayı yükselterek 4G ağlarına girmeye hazırlanıyor.

Bir dönemin efsane telefonu Nokia 3310, daha modern bir şekilde yeniden pazara dönmüştü. İlk olarak 2G ağlara uyumlu şekilde piyasaya çıkan model, tüm pazarlara hitap edemediği için 3G versiyonunu da piyasaya sürmüştü.

Her ağa uyumlu

Şimdi HMD Global ortaklığı yeni bir Nokia 3310 versiyonu daha geliyor. Çin haberleşme kurumu tarafından onay verilen yeni 3310 modeli 4G özelliğine sahip. Bu sayede daha fazla ülkede kendisine yer bulabilecek.

4G özelliğine sahip Nokia 3310 modeli elbette öncekilere göre hız bağlantı hızları açısından daha avantajlı olacak. Tasarım açısından ise gözle görülür bir fark mevcut değil.

Onay aşamasına bakacak olursak Nokia 3310 modelinin ilk olarak Çin’de satışa çıkacağını söyleyebiliriz. 4G özelliği dolayısı ile fiyatının bir miktar daha artacağı ve 80$ civarında olacağı tahmin ediliyor. Model en erken gelecek yıl başlarında piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim