Anlık Bildirim

6.1 inç LCD ekranlı iPhone modeli, iPhone SE'nin halefi olacak

Eylül ayında tanıtılacak olan ucuz iPhone modelinden yeni haberler var. Apple'ın Xcode uygulamasında bulunan referanslar, 6.1 inç ekranlı iPhone modeli hakkında yeni detayları gün yüzüne çıkardı.
Eylül ayında tanıtılacak olan 6.1 inç LCD ekranlı iPhone modeli, WWDC 2018'de duyurulması beklenen ancak tanıtımı gerçekleştirilmeyen iPhone SE 2'nin yerini alacak. Öyle ki Apple Xcode uygulamasında bulunan referanslar, ucuz fiyatlı iPhone hakkında yeni detayların gün yüzüne çıkardı. 

Ucuz iPhone işlemcisi iki nesil geriden gelecek

6.1 inç'lik iPhone modeli; Apple Xcode uygulamasında bulunan kodlarda "N84" model numarası ile "iPhone xx" ve "iPhone 9.7" olarak tabir ediliyor. Daha da önemlisi tanıtılacak olan diğer iki modele nazaran nispeten daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olacak iPhone modelinde 2016 yılında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'da kullanılan A10 Fusion çipi bulunacak. Ayrıca telefonun DCI-P3 renk gamutu ile desteklenen LCD panele ev sahipliği yapacağı da ortaya çıktı. 
Bunun yanı sıra daha önceki sızıntılardan bildiğimiz kadarıyla, ucuz olan modelde 3 GB RAM, çentikli ekran, Face ID güvenlik sistemi ve tek arka kamera bulunacak. Ek olarak iPhone 5c'de olduğu gibi geniş bir renk yelpazesi sunması beklenen modelin, çift SIM kart desteğine sahip olabileceği de konuşuluyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8679 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2018 iphone, ucuz iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim