Anlık Bildirim

7000 mAh batarya ile gelecek olan Samsung Galaxy M12 modelinin detayları belli oldu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un kısa bir süre içinde piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy M12 akıllı telefon modelinin teknik detayları gün yüzüne çıktı.

7000 mAh batarya ile gelecek olan Samsung Galaxy M12 modelinin detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Gelen son bilgiler, uygun fiyatlı Samsung Galaxy M12 akıllı telefonun Bluetooth SIG ve Wi-Fi Alliance tarafından onaylandığı yönünde. Bu da cihazın resmi sunumunun önümüzdeki birkaç hafta içinde gerçekleşebileceği anlamına geliyor.

İşlemcisi henüz belli değil

Cihazın kod adının SM-M127F ve SM-M127G olduğu belirtiliyor. Sertifika verileri, akıllı telefonun Bluetooth 5.0 ve 2.4GHz Wi-Fi desteği sunacağını gösteriyor. Ayrıca Samsung Galaxy M12'nin kutudan Android 11 işletim sistemi ile çıkacağını da belirtelim. Söylentilere göre akıllı telefon 6,55 inç diyagonal Infinity-V ekrana sahip olacak ve arka panelde ise dörtlü kamera yer alacak. Boyutlarını 163,9 x 75,9 x 8,9 mm. olduğu söylenen cihazın diğer özellikleri arasında parmak izi tarayıcısı, USB C Tipi bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık jakı yer alıyor.

7000 mAh batarya ile gelecek olan Samsung Galaxy M12 modelinin detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Cihazın en dikkat çeken özelliği ise pil kapasitesi diyebiliriz. Zira Samsung Galaxy M12, devasa olarak nitelendirilebilecek 7000 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek. Ne yazık ki cihazda kullanılan işlemci hakkında hala net bir bilgi mevcut değil. Samsung Exynos veya Qualcomm Snapdragon yonga setlerinden hangisiyle geleceği henüz belli olmayan akıllı telefonun, hangi fiyat etiketiyle satılacağı da merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6588 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy M12, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim