Anlık Bildirim

ABD'li bir kullanıcı özçekim sırasında kendini vurdu

Teknolojiye kapılırken hayatını kaybedenlerin sayısı artmaya devam ediyor. Bu kez ABD'denin Washington eyaletindeki bir kullanıcı elindeki silahla özçekim yaparken kendini vurarak öldürdü.
Son yılların en popüler trendi hiç şüphesiz özçekim. Kendi fotoğrafını çeken kullanıcılar ise çevreyi ne pozlarını değiştirerek farklılaşma peşine düşüyorlar. Ancak farklılaşma konusunda sınır tanımayanlar ise talihsiz bir şekilde hayatını kaybedebiliyor.

Bu kez kendini öldüren ise ABD'nin Washington eyaletindeki bir kullanıcı. Kişisel silahını kendine doğrultarak özçekim yapmayı amaçlayan 43 yaşındaki erkek şahıs, bu sırada silahının boş olduğunu düşünerek tetiği çekti ve hayatına son vermiş oldu. Şahsız kız arkadaşı bu tarz pozları çoğu zaman verdiklerini, erkek arkadaşının özçekim yapmadan önce her seferinde silahı boşalttığını söyledi. Bir kez silahını boşaltmayı unutan kişi üzücü sonla karşı karşıya kaldı.
Geçmiş istatistiklere baktığımızda ateşli silahla birlikte özçekim yaparken ölen farklı vakaların olduğunu da görüyoruz. Hatta geçtiğimiz yıl özçekim sırasında ölen kişilere göz attığımızda ateşli silahla kendini öldürme durumu 4. sırada yer alıyor. İlk üçte ise sırasıyla yüksekten düşme, boğulma ve tren tarafından ezilme yer alıyor. Teknoloji sevenlerin bu tarz tehlikeli işlere kalkışmamasında fayda var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4412 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
selfie, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim