Anlık Bildirim

Akıllı telefon RED Hydrogen One'ın kutu açılış videosu yayınlandı

Kamera üreticisi RED'in uzun bir süredir merakla beklenen akıllı telefonu RED Hydrogen One, Ekim ayında satışa sunulacak. YouTuber Marques Brownlee ise cihazın kutu açılışını yaptı bile!
ABD merkezli kamera üreticisi olan RED'in uzun bir süredir gündemde olan akıllı telefonu RED Hydrogen One artık su yüzüne çıkmaya başladı. YouTuber Marques Brownlee, Ekim ayında piyasaya sürülmesi planlanan telefonun kutu açılışını yaparak merakları giderdi.

Snapdragon 835 ile geliyor

Marques Brownlee, YouTube kanalında RED Hydrogen One'ın "Houdini Edition" olarak adlandırılan ve 300 müşteriye gönderilen beta test cihazını inceledi. Telefonun günümüz standartlarına göre büyük olduğunu belirten Brownlee, çerçevelerinin de kalın olduğuna dikkat çekiyor. Ayrıca cihazın, bir önceki yılki Snapdragon 835 yongaseti ile geleceğini de belirtmiş olalım.
Bu yıl piyasaya çıkan tüm amiral gemisi akıllı telefonların Snapdragon 845 işlemci ile geldiğini düşünürsek, RED Hydrogen One'ın bu anlamda dezavantaja sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak siz yine de sıra dışı tasarımı ve görünümüyle dikkat çeken akıllı telefonla ilgili detaylara göz atmak istiyorsanız, yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim