Anlık Bildirim

Alcatel 3V ülkemizde satışa sunuldu

Segmentine çift kamera donanımı sunmasıyla dikkat çeken Alcatel’in giriş seviyesi 3V akıllı telefon modeli ülkemize giriş yaptı. Alcatel 3V özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Alcatel’in MWC 2018 tüketici elektroniği fuarında ilk kez sahneye çıkan giriş seviyesi 3V akıllı telefon modeli ülkemizde de satışa sunuldu. Fiyat konusunda ise biraz hayal kırıklığı oluşturacak.

Alcatel 3V özellikleri ve fiyatı

6 inçlik ekranında 2160x1080 piksel çözünürlük sunan model 18:9 görüntü oranı ile biraz daha ince çerçevelere sahip. Ön panel 2.5D kavis ile premium hissiyat verirken arka polikarbonat kapak parlak bir tasarıma sahip.

Akıllı telefona 4 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek MT8735A yonga seti güç veriyor. Sisteme de 2GB RAM bellek ve 16GB arttırılabilir depolama kapasitesi eşlik ediyor.

Arka tarafta 12MP(yazılımla 16MP)+2MP çözünürlüğünde çift kamera mevcut. Ön kısımda ise 5MP(yazılımla 8MP) çözünürlüğünde LED flaş destekli kamera yer alıyor. Ön kamera yüz tanıma destekli.

3000mAh kapasiteli batarya barındıran model Android 8.0 üzerinde çalışıyor. Alcatel 3V için ülkemizde belirlenen fiyat 1299TL. Satışlar başlamış durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim