Anlık Bildirim

Alcatel 7 duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Giriş seviyesine yönelik olan yeni Alcatel 7 modeli çift arka kamerası ve büyük bataryası ile dikkat çekiyor. Alcatel 7 özellikleri ve fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Bir süre önce ülkemizde 3V akıllı telefon modelini piyasaya süren Alcatel yeni bir giriş seviyesi telefon ile karşımızda. Alcatel 7 modeli fiyatına göre tatmin edici özelliklerle geliyor.

Alcatel 7 özellikleri ve fiyatı

6 inçlik bir ekrana sahip olan model 18:9 görüntü oranı ve 1080x2280 piksel çözünürlük sunuyor. Alcatel rakiplerinin aksine çentik tasarımına yer vermemeye dikkat ediyor. Arka kısım 2.5D cam kaplama ile premium hissiyat sağlıyor.

Alcatel 7 modeli 8 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek MT6763T yonga setinden gücünü alırken 2GB RAM bellek ve 32GB arttırılabilir depolama kapasitesi ile destekleniyor.

Arka kısımda 12MP+2MP çözünürlüğündeki kamera bulanıklık efektleri verebiliyor. Ön kısımda 8MP çözünürlüğündeki kamera ise yüz tanıma özelliğine sahip. Yine parmak izi okuyucusu ile güvenlik arttırılmış.

Telefondaki 4000mAh kapasiteli batarya 1 günü rahat çıkarmanızı sağlıyor. Hızlı şarj ile 22 dakikada 6 saatlik konuşma süresi elde edebiliyorsunuz. Şimdilik MetroPCS operatörüne özel kalacak Alcatel 7 modeli 180$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim