Anlık Bildirim

Android cihazlar için harici kamera geliyor

iPhone ve iPad'ler için yaklaşık iki yıldır piyasada olan DxO One, Android cihazlara geliyor. Harici kamera, USB Type-C girişi olan tüm cihazlara bağlanabilecek.
Akıllı telefon kameraları incelemeleriyle tanıdığımız DxO, iki yıl önce iOS cihazlar için DxO One olarak adlandırılan küçük bir kamera çıkarmıştı. Lightning portuna takılıp kolayca kullanılabilen bu kameranın Android cihazlara özel bir versiyonunun da çıkması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. DxO sonunda Android cihazlar için bir akıllı telefon kamerası çıkarmaya karar vermiş gibi görünüyor.
DxO, bugün yaptığı açıklamada DxO One akıllı telefon kamerasının USB Type-C bağlantı noktasına sahip yeni bir modelini çıkaracağını doğruladı. Yani kamera, USB Type-C portu olan tüm Android akıllı telefon veya tabletlerle uyumlu olacak.

Fiyat etiketi henüz belli değil

DxO, kameranın kompakt yapısıyla, mükemmel bir çekim performansı sağladığını iddia ediyor. F/1.8 diyafram açıklığı olan 20.2 megapiksel kamera, RAW formatında görüntü yakalayabiliyor. Ayrıca bir dokunmatik ekranı var. 67.5 x 48.85 x 26.25 mm boyutlarında ve sadece 108 gram gibi bir ağırlığa sahip.
Android modeliyle ilgili çok fazla bilgi verilmedi, bu nedenle yakında çıkacak olan kameranın iOS modelinden farklı özellikler sunup sunmayacağı belli değil. Fiyat etiketi de henüz bilinmiyor. Ancak orjinal DxO One'ın 499 dolara satıldığını belirtelim. Şirket, 2 Kasım'da Android cihazlara özel DxO One hakkında daha fazla bilgi sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5635 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim