Anlık Bildirim

Android işletim sistemli Microsoft telefonlar mı geliyor?

Microsoft’un Android işletim sistemli telefonlar üreteceği gündemde. Kaynak ise Microsoft mağazası çalışanlarından birisi. Üstelik yol haritasından oldukça da emin.

Başarısız geçen bir Nokia serüveni sonrasında akıllı telefon pazarına havlu atan Microsoft’un bir Surface telefonu piyasaya süreceği artık şehir efsanesine dönmüş durumda. Firmanın yeni bir telefon çıkarması beklenmezken sürpriz bir iddia geldi.

İddialar ciddi

Bir Microsoft mağazası çalışanına dayandırılan iddialar Android işletim sistemli yeni bir Microsoft telefonunun planlama içerisinde olduğunu gösteriyor. Bu yeni telefon tamamen farklı bir seri olarak piyasaya sürülecek.

İsmini vermek istemeyen çalışan kendinden çok emin ve sorulan sorulara açık cevaplar veriyor. Ayrıca bilgilerin haber olarak yansımasını da sorun etmemiş.

Resmi bir kanaldan ne kadar gerçek dışı bilgiler verilebilir bilinmez ancak şimdilik böyle bir çalışmanın olduğunu varsayabiliriz. Kendi işletim sistemi ile başarı sağlayamayan Microsoft’un iddialı Android telefonları ile neler yapabileceğini şimdiden kestirmek zor. Henüz firma tarafından bu iddialarla ilgili bir açıklama gelmedi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3502 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, microsoft android phone ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim