Anlık Bildirim

Android telefonda iPhone X ekran deneyimi yaşamak mümkün

Apple iPhone X'in ekranında Face ID kamerası ve bazı sensörleri içeren siyah bir alan var. Küçük bir uygulama aracılığıyla Android cihazınıza bu çentiği ekleyip benzer bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Apple akıllı telefon sektöründeki trende ayak uydurarak ön yüzü tamamen ekrandan oluşan iPhone X modelini piyasaya sürdü. OLED teknolojisine sahip bu ekran, gerçeğe yakın renkler, yüksek parlaklık ve 1.000.000:1 kontrast oranı sunabiliyor.
Ayrıca ekranın üzerinde Face ID kamerası ve sensörler gibi teknolojilere ev sahipliği yapan minik bir alan (çentik) var. Birçok kişiye göre yama gibi duran bu bölge, kullanım deneyimini olumsuz yönde etkileyebilir.
Basit bir uygulama yardımıyla Android telefonunuzda bu deneyimi yaşamanız mümkün. Cihazınıza XOutOf10 adlı küçük bir uygulama kurarak iPhone X kullanıcılarının cihazlarının ekranına baktığında nasıl bir manzarayla karşılaştıklarını görebilirsiniz. Uygulamanın sunduğu işlev bu kadar, başka hiçbir özelliği yok. Sadece kullanıcılara çentikli ekran kullanabilme imkanı sunuyor.
Aklınızda bulundurmanız gereken tek bir şey var. Uygulama Android 6.0 ve daha yüksek sürümlerde çalışıyor. XOutOf10 uygulamasını Google Play Store üzerinden cihazınıza yükleyebilir ve Android telefonunuzla iPhone X ekran deneyimini yaşayabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8124 kez okundu.
34 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim