Anlık Bildirim

Andy Rubin, Essential Phone'un seri üretim görüntülerini paylaştı

Yenilikçi bir tasarıma sahip olan Essential Phone bu kez piyasaya çıkmaya oldukça yaklaşmış görünüyor. Andy Rubin seri üretimdeki cihazın fotoğraflarını yayınladı.
Essential Phone mağaza vitrinlerini süslemeye çok yakın. Android'in kurucusu Andy Rubin merakla beklenen telefonun seri üretime girdiğini açıkladı. Böylece gecikmeli de olsa ön sipariş veren müşteriler kısa süre sonra cihazlarını teslim alabilecekler.
Rubin duyuruyu Twitter üzerinden yaparak üretim aşamasındaki Essential Phone'u gösteren üç adet fotoğraf paylaştı. Ancak  deneyimli yönetici tüketicilerin cihazı nereden satın alabilecekleri konusundaki ayrıntıları ise önümüzdeki hafta açıklayacak.
700 dolarlık bir fiyat etiketi olan Essential Phone, Apple iPhone, Samsung Galaxy S8 ve Google Pixel gibi üst düzey akıllı telefonlarla rekabet etmeyi hedefliyor. Telefonda 2560×1312 QHD çözünürlük ve 19:10 görüntü oranına sahip 5.71 inçlik bir kenardan kenara ekran var.
Cihazın iç kısmında ise Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM, 128GB depolama alanı ve 3040mAh pil yer alıyor. Essential Phone, 4K video desteğine sahip ön kameraya ek olarak görüntü füzyon teknolojisiyle güçlendirilmiş 13MP'lik çift kamera yapılandırmasıyla gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim