Anlık Bildirim

Andy Rubin'in yeni telefonu Essential Phone'dan haber yok

Teknoloji dünyasında fırtına gibi eserek 300 milyon dolarlık yatırım alan Essential Phone, söz verildiği tarih geçmesine rağmen hala müşterilerine teslim edilmedi.
Android'in kurucusu Andy Rubin'in şirketi tarafından tasarlanan Essential Phone'un, Haziran ayından önce satışa sunulacağı bildirilmişti. Fakat gelen haberler pek de iç açıcı görünmüyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında Recode Kod Konferansı'nda konuşan Rubin, 699 dolarlık cihaz için ön siparişi aldıklarını ve telefonların sevkiyatına 30 gün içinde başlanacağını açıklamıştı. Fakat bu süre geçmesine rağmen telefonlar sipariş sahiplerine ulaşmadı.
 
Şirket ayrıca telefonu, ABD'li operatör Sprint aracılığıyla da satmayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta Business Insider'a açıklama yapan bir Sprint sözcüsü, Essential Phone'un satışlarının bu sene başlayacağını, ancak tam olarak tarih veremeyeceklerini belirtmişti.
 
Bloomberg'e göre telefonu henüz piyasaya bile sürmeden 300 milyon doları kasasına koyan Essential şirketi henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Buna ek olarak şirket, web sitesi üzerinden hala ön sipariş almayı sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Amazon Echo'ya benzer bir akıllı ev aletini de piyasaya sürmeye hazırlanan Essential'ın konu hakkındaki susukunluğunu ne zaman bozacağı ise merak konusu.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim