Anlık Bildirim

Apple, Goldman Sachs işbirliğiyle kredi kartı çıkarıyor

Teknoloji devi Apple, yatırım bankası Goldman Sachs ile işbirliği yaparak yeni bir kredi kartı çıkaracak. Apple Pay markasını taşıyacak kartın gelecek yıl müşterilere sunulacağı açıklandı.
Wall Street Journal'in haberine göre Apple, yatırım bankası Goldman Sachs ile işbirliği yaparak yeni bir kredi kartı çıkarmaya hazırlanıyor. Cupertino merkezli şirketin zaten Barclays ile mevcut bir kredi kartı ortaklığı var. Apple, Goldman ile devam ederse Barclays ile olan işbirliğini sona erdirecek.
Yayınlanan raporda, yeni kredi kartının Apple Pay markasını taşıyacağı ve gelecek yılın başlarında müşterilere sunulacağı yazıyor. Ayrıca Goldman Sachs'ın Apple müşterilerine mağaza içi kredi imkanı sağlayacağı da belirtilmiş.

Apple'ın hedefi mobil ödeme hizmetinin kullanımını arttırmak

Goldman Sachs kısa süre önce, Oakland merkezli bir kredi kartı kuruluşu olan Final'in arkasındaki ekibi bünyesine katmıştı. Yani şirket kredi kartı sektöründe rekabet edebilmek için ciddi adımlar atıyor.
Goldman Sachs'ın hali hazırda American Express ile bir ortaklığı var ve hesap sahiplerine farklı türde premium kartlar sunuyor ancak yatırım bankası Apple markalı kartla, on milyarlarca dolar değerindeki tüketici kredi kartı pazarına yönelik ilk doğru hamlesini yapmış olacak. Apple ise bu girişimle mobil ödeme hizmeti olan Apple Pay'in kullanıcı tabanını arttırmayı hedefliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim