Anlık Bildirim

Apple, Paypal ödeme yöntemini aktifleştirdi

Dünyaca ünlü online ödeme yöntemi PayPal, Apple'ın dijital mağazaları App Store ve iTunes'da kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar PayPal sayesinde tek dokunuşla satın alım yapılabilecek.
 
Apple, bünyesindeki dijital mağazaları için PayPal ödeme seçeneğini aktifleştirdi. Şimdilik Kanada ve Meksika'da kullanılabilen PayPal ödeme yöntemi, yakın zamanda tüm ülkelerde kullanılabilir olacak.
 
 

Hali hazırda App Store, Apple Music, iTunes ve iBooks platformlarında kredi kartı ile ödeme seçeneği bulunuyor. Kredi kartı olmayanlar için fiziksel mağazalar iTunes alışveriş kartları satılıyor. Bu seçeneklere ek olarak PayPal ödeme seçeneği kullanıcılara sunulacak. Bugün Kanada ve Meksika'da kullanımına başlanan bu ödeme yöntemi yakın zamanda tüm ülkelerde kullanılabilecek.

 

Tek Dokunuşla Ödeme Yapılacak

Kullanıcılar, yapacakları satın alım işlemlerinde kredi kartı bilgilerini doldurmakla uğraşmadan tek dokunuşla PayPal ödemesi yapabilecek. Apple TV ve Apple Watch üzerinden yapılacak satın alımlarda büyük kolaylık sağlayacak.

 

Bildiğiniz gibi PayPal ülkemizde kullanılabilir durumda değil. BDDK, geçtiğimiz yıllarda PayPal'a lisans vermemişti. Sebep olarak sunucularını yurt içinde bulundurmamasını göstermişti.

 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim