Anlık Bildirim

Apple arızalı iPhone 8 anakartlarını ücretsiz tamir edecek

Apple iPhone 8 modeli için anakart değiştirme programı başlattığını açıkladı. Eylül 2017 ile Mart 2018 tarihleri arasında satılan iPhone 8 modellerinin küçük bir yüzdesinde arıza olduğu belirtildi.
Apple'ın geçtiğimiz yıl Eylül ayında tanıttığı iPhone 8 modeli hakkında henüz kronik ve yaygın bir sorun bildirilmemiş olsa da Apple geçtiğimiz günlerde iPhone 8 için anakart değiştirme programı başlattığını açıkladı. Arızalı cihazların Eylül 2017 ile Mart 2018 tarihleri arasında satıldığı ve çok küçük bir yüzdesinin arızalı olduğu belirtildi. Arızalı iPhone 8'lerde yeniden başlatma,donma ve çalışmaya başlamama sorunları olduğu açıklandı. 

Programın uygulanacağı ülkeler arasında Türkiye yok

Apple geçtiğimiz yıllarda da daha eski modellerinde müşteri memnuniyeti için arızalı cihazları onarmak ve arızayı gidermeye yönelik bu tarz programlar başlatmıştı. Şimdiki program ise sadece iPhone 8 modeli için geçerli bir durum. Şu anda Apple anakart değiştirme programını Avustralya, Çin, Hong Kong, Hindistan, JaponyaMakao, Yeni Zelanda ve ABD'de uyguluyor. Türkiye şu anda programa dahil değil ve ülkemizdeki cihazlar hakkında Apple tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6928 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, iphone 8 sorun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim