Anlık Bildirim

Apple iPhone X'in ilk reklam filmi yayınlandı

Apple'ın OLED ekranlı ilk telefonu olan iPhone X sonunda resmiyet kazandı. Akıllı telefonun yeteneklerini ortaya koyan ilk reklam filmi de gün ışığına çıkmış durumda.
Apple'ın tüm dünyada merakla beklenen yeni iPhone modellerini dün Cupertino'daki Steve Jobs Tiyatrosu'nda düzenlenen görkemli bir lansmanla tanıtıldı. iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X olarak piyasaya sürülen 3 yeni modelin reklam filmleri de aradan çok süre geçmeden yayınlanmaya başladı.
iPhone X ile tanışın (Meet iPhone X) sloganıyla başlayan reklam filmi yaklaşık olarak 70 saniye sürüyor. Reklamda özellikle fiziksel ana ekran (home) tuşunun olmamasına ve hangi ekranda olursanız olun, tek hareketle ana ekrana dönebileceğinize dikkat çekiliyor. Ayrıca videoda kablosuz şarj özelliği, 64 bit mimariye sahip A11 Bionic çip ve yüz tanıma teknolojisi Face ID'nin de vurgulandığını belirtelim.
Videonun devamında ise üst kısımda yer alan sensörlerin isimlerinin ekrana geldiğini görüyoruz. Aynı zamanda çift arka kamera teknolojisinin sunduğu özellikler de detaylı bir şekilde listeleniyor. Artırılmış gerçeklik (AR) özelliğinin Jurassic Park temalı bir örnekle karşımıza çıkmasıyla da reklamın sonuna gelmiş oluyoruz. Apple iPhone X, 3 Kasım'da satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7379 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, kablosuz şarj ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim