Anlık Bildirim

Asus da oyuncu odaklı bir akıllı telefon hazırlıyor

Oyuncu donanımları pazarının lider ismi Asus, yakın zamanda oyuncu odaklı bir akıllı telefon duyurabilir. İddialar ay sonundaki MWC 2018 mobil dünya etkinliğini işaret ediyor.

Razer’ın oyunculara yönelik olarak bir akıllı telefon hazırladığı gündeme geldikten sonra sektörde nasıl bir değişim yapacağı merakla beklenir olmuştu. Nokia’nın bir dönem N-Gage serisi ile başarısız olması aslında bu türe ilginin olmadığını gösteriyordu ancak Razer bir şeyleri değiştirmek üzere.

Donanım olarak amiral gemilerinden farklı olmasa da Razer Phone modeli, 120Hz tazeleme hızı ve bu hıza uygun olarak optimize edilen oyunlarla piyasada bir tık daha öne çıkmayı başarmıştı. Sektör bu hamleyi benimsemiş gibi görünüyor.

Asus ROG akıllı telefonu özellikleri

Gelen bilgilere göre Asus da oyuncu odaklı bir akıllı telefon için kolları sıvadı. Firmanın oyuncu telefonu için MWC 2018 fuarında özel bir tanıtım yapacağı da iddialar arasında. Modelin Asus ROG markası altında yer alacağı ifade ediliyor.

Snapdragon 845 yonga setinin yoğun yüklerde ısınma sorununa karşın Asus, dizüstü tarafında etkileyici soğutma çözümleri geliştiren ekibinin yardımını alıyor. Böylece oyuncu odaklı telefon performans düşüşü yaşamadan maksimum frekanslarda çalışabilecek.

Modelin tahmin edilen özellikleri arasında yine yüksek tazeleme hızı, LCD ekran, güçlü stereo hoparlörler, büyük bir batarya, kulaklık girişi ve ince ekran çerçeveleri yer alıyor.

Asus da eğer ilgi görmeyi başarırsa oyuncu odaklı telefon sınıfında yeni bir yükseliş trendi görebiliriz. Durgunluğa girmesi beklenen akıllı telefon pazarında oyuncu sınıfı can simidi olabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2728 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus rog smartphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim