Anlık Bildirim

Bazı Galaxy S8 modelleri için Oreo Beta güncellemesi haftaya yayınlanacak

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için Android Oreo Beta programının başlayacağı tarih belli oldu. G950U1 kod numaları modelleri için önümüzdeki hafta Beta sürüm yayınlanacak.

Android telefon üreticilerin Oreo güncelleme hazırlıkları başladı. HMD, Nokia 8 için Android 8.0 Oreo Beta sürümünü yayınladı. Sıradaysa Samsung var. Güney Koreli şirket önümüzdeki 31 Ekim'de Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Oreo Beta programını başlatacak.

Twitter'da Samsung ile ilgili yaptığı paylaşımlarla tanınan ve söylemleri büyük oranda doğru çıkan Ice Universe yukarıdaki ekran görüntüsünü paylaştı. Ekran görüntüsüne göre T-Mobile ve Sprint operatörleri için üretilen G950U1 kod numaralı Galaxy S8 ile Galaxy S8+ modelleri için 31 Ekim tarihinde Android Oreo sürümünün Beta versiyonu yayınlanacak. Evrensel Galaxy S8 modelleri için Oreo Beta'nın yayınlanacağı tarih belli değil.


Android Oreo güncelllemesi ile Samsung cihazlarına yeni emojiler, yeni PIP yetenekleri, gece modu, akıllı metin seçimleri gibi özellikler eklenecek. Bu özelliklerin Beta ile gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Beta programına kaydolmak isteyen kullanıcılar kayıt başvurularını Samsung Members ve Samsung+ uygulamalarından yapabilir.

2018'in Başında Final Sürümü Yayınlanacak

Samsung Türkiye'den paylaşılan bilgiye göre Android Oreo'nun final versiyonu 2018'in başında yayınlanacak.

Ice Universe: "Galaxy S9'un ekranında parmak izi okuyucu olmayacak"

Ice Universe, Android Oreo güncellemesi ile ilgili yaptığı paylaşımın ardından Galaxy S9'un merak edilen parmak izi özelliği ile ilgili bir paylaşımda bulundu.
Galaxy S9'da ekran üzerinden parmak izi okutma teknolojisinin olabileceği konuluşuyor. Ice Universe bu iddialara yanıt olarak "Galaxy S9'da ekrandan parmak izi okutma teknolojisi olmayacağına yüzde yüz eminim" dedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim