Anlık Bildirim

Belkin şikayetler üzerine iPhone X ekran koruyucusunun satışını durdurdu

Aksesuar üreticisi Belkin, iPhone X için piyasaya sürdüğü InvisGlass Ultra ekran koruyucusunun satışını durdurdu. Ürünle ilgili çok sayıda çatlama şikayeti gelmişti.
Apple geçtiğimiz haftalarda iPhone X'in ekranında garanti dışı yapılacak onarımların müşterilere 1.180 TL'ye mal olacağını doğrulamıştı. Bu da koruyucu bir kılıf veya ekran koruyucusuna para vermenin daha ucuz bir yatırım olabileceği anlamına geliyor. Doğal olarak Belkin'in de aralarında bulunduğu birçok şirket kendi aksesuarlarını piyasaya sürmeye başladı.
Belkin'in müşteri şikayetleri üzerine iPhone X için ürettiği InvisGlass Ultra ekran koruyucusunun satışlarını geçici olarak durdurduğu görülüyor. Aksesuar üreticisi ekran koruyucusunun çok kolay şekilde çatladığıyla ilgili sayısız şikayet almış durumda. Bu da ürünün dayanıklılığı konusunda müşterilerin hayal kırıklığına uğramasına neden olmuş.

Ekran koruyucusunun yeni versiyonu daha sağlam olacak

Belkin ilk aşamada ekran koruyucusu ile ilgili sorunu reddetse de artan şikayetler üzerine kabul etmek zorunda kaldı. Şirket MacRumors'a yaptığı açıklamada ürünün yeni nesillerinde yapılması gereken bazı iyileştirmeler tespit ettiklerini söyledi. InvisiGlass Ultra ekran koruyucusunun yeni ve geliştirilmiş versiyonunun önümüzdeki aylarda satışa sunulması bekleniyor.
Şu an için Belkin'in ürünü satın almış müşterilere geri ödeme mi yapmayı yoksa ekran koruyucularını daha yeni ve "geliştirilmiş" modelle mi değiştirmeyi planladığı bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim