Anlık Bildirim

Beş arka kameralı Nokia 9 PureView bu kez Geekbench'te ortaya çıktı

HMD Global bu yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olan Nokia 9 PureView'u 24 Şubat’ta tanıtacak. Beş arka kamera ile donatılmış amiral gemisi bu kez Geekbench'te göründü.
HMD Global’in Nokia 9 PureView amiral gemisi telefonunu 24 Şubat tarihinde Barcelona’daki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtması bekleniyor. Akıllı telefon lansmana sayılı günler kala GeekBench web sitesinde ortaya çıktı. Listelenen teknik özellikler telefonla ilgili daha önce internete düşen bilgilerle paralel görünüyor.
GeekBench listesine göre Nokia 9 PureView, Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB RAM ile güçlendirilmiş durumda. Akıllı telefon kutudan ise Android 9 Pie işletim sistemi ile çıkacak. Nokia 9 olarak listelenen telefonun 2269 tek çekirdek, 8793 çoklu çekirdek puanı elde ettiğini görüyoruz.

Sadece Nokia 9 duyurulmayacak

HMD Global’in en çok beklenen Nokia markalı cihazlarından biri olan Nokia 9 PureView, dairesel kamera modülüne yerleştirilmiş Zeiss imzalı beş arka kamera ile gelecek. Şirketin bu yılki MWC 2019 etkinliğinde amiral gemisi telefonunun dışında Nokia 8.1 Plus ve Nokia 6.2 modellerini de duyurması bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim