Anlık Bildirim

BlackBerry Key2 LE'nin teknik özellikleri ve görüntüsü sızdı

BlackBerry'nin fiziksel klavyeli yeni Android telefonu Key2'nin daha uygun fiyatlı versiyonu yolda. BlackBerry Key2 LE olarak gelmesi beklenen cihazın teknik özellikleri ve görüntüsü sızdı.
Geçtiğimiz günlerde ortaya dökülen ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) belgeleri sayesinde yeni bir BlackBerry Key2 varyantının yolda olduğunu öğrenmiştik. Şimdiki sızıntı ise BlackBerry Key2 LE olarak geleceği öne sürülen cihazın özelliklerini ortaya çıkardı. Ayrıca akıllı telefonun ilk görüntüleri de karşımızda duruyor.
Key2, fiziksel QWERTY klavye sunan BlackBerry KeyOne modelinin devamı niteliğinde piyasaya sürüldü. Android işletim sistemi ile çalışan telefon önceki modelden daha hızlı bir işlemci ve daha fazla RAM'e sahip. Aynı zamanda çift arka kameralı ilk BlackBerry markalı cihaz olduğunu belirtelim.

BlackBerry Key2 LE özellikleri

Şirket BlackBerry Key2 modelini birçok BlackBerry fanının hoşuna gitmeyecek şekilde selefinden 100 dolar daha yüksek bir fiyat etiketiyle çıkardı. BlackBerry Key2 LE bu müşterileri elde tutmak için piyasaya sürülecek. Gelen haberlere bakılırsa akıllı telefonda 6 GB yerine 4 GB RAM göreceğiz. Ayırca Snapdragon 660 yerine cihazda Snapdragon 636 yonga setine yer verilecek.
BlackBerry Key2 LE varyantında 4.5 inç 1080 x 1620 piksel çözünürlükte LCD ekran korunurken pil kapasitesi 3.500'den 3.000 mAh'e düşürülecek. Cihazda yine çift arka kamera olacak ama bir farkla. Key2'nin 12 + 12 megapiksellik yapılandırması yerine 13 + 5 megapiksel sensörlü bir kamera sistemi kullanılacak. Akıllı telefonun fiyat etiketi şimdilik bilinmiyor. Teknik özelliklerin kırpılması TCL'nin tüketicileri memnun edecek bir fiyat belirlemesini sağlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim