Anlık Bildirim

BlackBerry Mercury'yi gösteren ilk video yayınlandı

BlackBerry'nin lisans haklarını alan TCL'in, CES 2017'de yeni ve heyecan verici bir BlackBerry telefon duyurması bekleniyor. Cihazla ilgili ilk resmi teaser videosu yayınlanmış durumda.
TCL'in, Las Vegas'ta yapılacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yeni ve heyecan verici bir BlackBerry telefon duyurması bekleniyor. TCL Communication Kuzey Amerika Başkanı ve Genel Müdürü Steve Cistulli, yaklaşmakta olan telefonun teaser videosunu yayınladı.
Twitter üzerinden yayınlanan 4 saniyelik video akıllı telefonla ilgili çok fazla detay vermese de yaklaşmakta olan BlackBerry Mercury'nin QWERTY klavyesini gösteriyor. Steve Cistulli gönderdiği mesajla telefonun piyasadaki diğer akıllı telefonlara kıyasla belirgin şekilde farklı olduğunu ve etkileyici bir tasarımla geleceğini söylüyor.

BlackBerry Mercury 4.5 inç ekrana sahip olabilir

TCL, bu hafta CES 2017'de bir etkinlik düzenleyerek yeni BlackBerry Mercury akıllı telefonunu tanıtacak. BlackBerry Mercury, QWERTY klavyeye sahip olacak ve telefonun 1620x1080 piksel çözünürlüklü 4.5 inç AMOLED ekran ve 3.400 mAh batarya ile birlikte gelmesi bekleniyor.
Mercury kod adına sahip telefonun hangi isimle piyasaya sürüleceğiyle ilgili hiçbir ayrıntı yok. Ancak spekülasyonlara göre cihazın DTEK70 olarak adlandırılacağı tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim