Anlık Bildirim

CES 2013: 5-inç Full HD ekranlı Huawei Ascend D2 artık resmi

Huawei, bazı teknik özellikleri ve görselleri aylar öncesinden internete sızdırılan akıllı telefonlarına tek tek resmiyet kazandırmaya devam ediyor. Huawei, düzenlediği basın konferansında sergilediği yeni modeli Ascend D2 ile 5.0-inç Full HD ekranlı akıllı telefon üreticileri kervanına katılmış oldu.
Fiziksel özelliklerle başlayacak olursak, alüminyum gövdesine metal çerçevenin eşlik ettiği Ascend D2, 140 mm uzunluğunda, 71 mm genişliğinde, 9.4 mm kalınlığında ve 170 gram ağırlığında tasarlanmış. Ascend D2'nin IPX 5/4 sertifikası var. Bu da akıllı telefonun gerek suya gerekse tozlara karşı dayanıklılık sergileyebildiği manasına geliyor.
1.5 GHz saat hızında görev yapan dört çekirdekli Hi-Silicon K3V2 platformu, 2 GB RAM ve Android 4.1 ''Jelly Bean'' işletim sistemi desteğini arkasına alan Ascend D2, 5-inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif IPS ekranla donatılmış durumda. Huawei, 441 ppi piksel yoğunluğu değerine ulaşan bu ekranı, Super Retina LCD olarak isimlendirmeyi uygun görmüş. Zira, ekrandaki pikselleri saymak fazlasıyla zor.
32 GB'lık dahili depolama alanının arttırılamadığı açıklanan Ascend D2, f/2.2 diyafram açıklığına ve LED flaşa sahip kamerasıyla 13 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor, Full HD çözünürlüğünde hareketli görüntü kaydı yapabiliyor.

Son olarak Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 ve GPS üçlüsüne ev sahipliği yapan akıllı telefonun bataryası 3.000 mAh kapasiteli. Ascend D2'nin bu aydan itibaren Çin sınırına giriş yapması bekleniyor.
CES 2013: 5-inç Full HD ekranlı Huawei Ascend D2 artık resmi
CES 2013: 5-inç Full HD ekranlı Huawei Ascend D2 artık resmi
CES 2013: 5-inç Full HD ekranlı Huawei Ascend D2 artık resmi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1913 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei ascend d2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim