Anlık Bildirim

Çentikli tasarıma sahip Nokia 5.1 Plus'ın görselleri sızdı

HMD Global'in ikinci çentikli telefonu Nokia 5.1 Plus olacak gibi görünüyor. Yayınlanan 4K görseller akıllı telefonun çift arka kamera ve çentikli ekranla geleceğini ortaya koydu.
Nokia X6, piyasadaki tek çentikli Nokia akıllı telefon olmayacak gibi görünüyor. Sızıntılarıyla ünlü Twitter hesabı @OnLeaks, Nokia 5.1 Plus modelinin de Çin'de piyasaya sürülen X6'ya benzer bir tasarımla geleceğini ortaya koydu.
Bazı pazarlarda Nokia X5 olarak adlandırılması beklenen Nokia 5.1 Plus, yaklaşık 5.7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ayrıca 149.5 x 71.9 x 8 mm ebatlarında olacağını belirtelim.

Nokia 5.1 Plus'ın tasarımı ortaya çıktı

Çentikli cihazın diğer özellikleri arasıda USB Type-C portu, çift arka kamera, kulaklık girişi ve arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı bulunuyor. OnLeaks genellikle güvenilir bir kaynak olmasına rağmen HMD Global'den telefonla ilgili resmi bilgi gelene kadar kesin konuşmak zor.
OnLeaks ve TigerMobiles akıllı telefonun bilgisayar destekli tasarımlarını (CAD) temel alan 4K görsellerini yayınladı. Aşağıdaki galeri aracılığı ile çentikli Nokia 5.1 Plus'ın nasıl görüneceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim