Anlık Bildirim

Çerçevesiz BlackBerry Ghost'un ilk görüntüsü ortaya çıktı

Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, BlackBerry Mobile lisansının sahibi Optiemus'un piyasaya sürmeye hazırlandığı çerçevesiz premium telefonun render görüntüsünü yayınladı.
BlackBerry markalı yeni bir telefon görmeyeli bayağı zaman geçti. Bugünlerde akıllı telefon üretmeyen Kanada merkezli şirket marka ismini tıpkı Nokia'nın markasını HMD Global'e lisansladığı gibi diğer şirketlere lisanslamış durumda.
BlackBerry Mobile lisansının sahibi Optiemus'un "Ghost" kod adlı yeni bir BlackBerry markalı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Cihazın sızdırılan render görüntüsü, çerçevesiz ekrana sahip olacağını ortaya koydu.
Mobil cihazlarla ilgili güvenilir sızıntılarıyla tanınan Evan Blass, BlackBerry Ghost'un render görselini yayınlayarak Optiemus'un yakında Hindistan'da piyasaya süreceği çerçevesiz üst düzey bir Android akıllı telefon olduğunu belirtti.

Çerçevesiz şık tasarım

Yayınlanan render açıkçası cihazın çerçevesiz bir akıllı telefondan beklendiği gibi oldukça şık bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca BlackBerry Ghost'un ön kısmında parmak izi tarayıcısının yer almaması sensörün arka panele yerleştirilmiş olabileceğinin bir işareti olarak değerlendirilebilir.
Şu an için akıllı telefonla ilgili çok fazla bilgi yok. Dolayısıyla hangi teknik özelliklere sahip olacağı veya ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Bununla birlikte cihazın Hindistan dışındaki pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı da bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5622 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, hindistan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim