Anlık Bildirim

Çerçevesiz amiral gemisi Oppo Find 9 büyük heyecan uyandırdı

Çinli akıllı telefon üreticilerinden Oppo bu yıla damgasını vurabilecek çerçevesiz bir amiral gemisi çıkarmaya hazırlanıyor. Snapdragon 835 ve 6 GB RAM'li canavarın resmi görselleri sızdırıldı.
Oppo, dünyanın en büyük pazarı olan Çin'in akıllı telefon üreticilerinden biri olmasına rağmen, en son amiral gemisi Find 7'yi tam 3 yıl önce yani 2014'de piyasaya sürmüştü. Geçen sene gelmesi beklenen Oppo Find 9 bir türlü gelmedi ancak 2017, Çinli şirketin amiral gemisi akıllı telefonunu tamamladığı yıl olabilir.
Çin'den gelen yeni bilgiler yakın gelecekteki Oppo Find 9'un duyurulabileceğini gösteriyor. Akıllı telefonu ve işletim sisteminin logosunu gösteren birkaç görsel yayınlanmış durumda. Ne yazık ki, resimlerdeki telefonun gerçekten Oppo Find 9 olup olmadığını doğrulamanın hiçbir yolu yok, bu yüzden kesin konuşmamakta fayda var.
Öte yandan, eğer bu gerçekten Oppo Find 9 ise, Çinli şirketin tasarım açısından oldukça başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Akıllı telefonun neredeyse çerçevesiz bir form faktörü var. Sol ve sağ kenarlar inanılmaz derecede ince, üst ve alt çerçeveler de çok küçük.
Oppo Find 9'un resmi basın görselleri olduğu iddia edilen bu fotoğraflarla birlikte telefonun özellikleri ile ilgili bazı detaylar da sızdırıldı. Telefon en azından kağıt üzerinde tam bir canavar olacak gibi görünüyor. Cihazın yonga setine dayalı iki farklı versiyonu olacak.
En güçlü sürümün Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ile güçlendirileceği belirtiliyor. Buna 6 GB RAM ile 128GB dahili bellek eşlik edecek. Biraz daha ucuz model, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanının yanı sıra Qualcomm Snapdragon 653 işlemciyle donatılacak.
Açıklanan bir diğer bilgi ise Oppo Find 9'un şirketin Android tabanlı Color OS işletim sistemini çalıştırmayacak olması. Telefon bunun yerine, yeni yapay zeka (AI) özelliklerine sahip Find OS ile birlikte çıkacak. Oppo Find 9'un 2017 yılının ilk yarısında piyasaya çıkması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20013 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, oppo find 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim