Anlık Bildirim

Çift bataryalı Innos D6000 sunduğu batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor

Çift bataryalı Innos D6000 sunduğu batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor
 
Akıllı telefonların performans konusunda geldiği seviye bu cihazlar üzerinde şu an yapılabilecek tüm işlemlerin kolay yapılmasına yetecek durumda. Ancak çözülmesi gereken bir sorun daha mevcut. Her gün prize bağlanmaya mahkum cihazlar ne kadar akıllı olsalar da ancak pil ömürleri kadar katkı sağlayabiliyorlar.

Bu konuya farklı bir bakış açısı getiren Innos çözümü cihazın içine iki batarya koymakta bulmuş. D6000 modeli adından da anlaşılacağı üzere 6000 mAh batarya kapasitesine sahip. Ancak bu batarya 2480mAh ve 3520mAh şeklinde iki ayrı batarya olarak cihazın içerisine konumlandırılmış durumda. Cihaz ortalama 3-5 gün pil ömrü sunmayı amaçlarken bir çok kullanıcının aklına ise batarayanın kaç saatte dolacağı sorusu gelebilir. Bu konuda da DuoCharge adında iki bataryanın da aynı anda şarj edildiği bir teknoloji tercih edilerek şarj süresi kısaltılmış durumda.
Çift bataryalı Innos D6000 sunduğu batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor
 
Merak konusu olan bir diğer özellik ise hiç kuşkusuz kasanın kalınlığı. 11.9 mm kalınlıktaki kasaya sahip D6000 içerdiği batarya kapasitesine göre kabul edilebilir boyutlara sahip gibi görünüyor. Diğer yandan her iki türlü de takılabilen USB 3.1 C tipi porta sahip modelin teknik özellik konusunda da aşağı kalır yanı yok.

5.2 inç ekran boyutunda ve Gorilla glass 3 ile korunan FHD çözünürlükte panele sahip D6000 ihtiyaç duyduğu performans gücünü Snapdragon 615 çipsetinden alıyor. Cihaza 3 GB sistem belleği, 16 MP arka kamera, 5 MP ön kamera ve çift sim kart desteği gibi özellikler eşlik ediyor.
Ayrıca modelin MediaTek çipset ve 2 GB sistem belleği barındıran ayrı bir varyasyonu daha bulunuyor (D6000m). Her iki modelin de Android 5.0 sürümü ile geldiğini de belirtelim. Snapdragon'lu modelin fiyatı yaklaşık 290 dolar olarak açıklanırken MediaTek çipsetli uygun model 160 dolarlık fiyat etiketine sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14508 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
batarya, kapasite
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim