Anlık Bildirim

Çift ekranlı YotaPhone 3 resmen tanıtıldı

Merakla beklenen YotaPhone 3, Çin'de düzenlenen bir etkinlikte resmiyet kazandı. 5.5 inç AMOLED ve 5.2 inç e-mürekkep ekrana sahip olan akıllı telefonun tüm detayları haberimizde.
2013 yılında piyasaya sürülen ilk YotaPhone, arka kısmında bulunan e-mürekkep (e-ink) ekranıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Rus telefon üreticisi farkındalık yaratmayı başardığı telefonunun yeni versiyonunu duyurdu. YotaPhone 3 (Yota3) bugün Çin'de düzenlenen bir etkinlikte resmiyet kazandı.
Cihazın tasarımı ve özelliklerine baktığımızda YotaPhone 2'nin ardından oldukça ciddi yükseltmelerle geldiğini görüyoruz. Ancak ön kısımda 5.5 inç 1080p AMOLED ekran ve arkada 5.2 inç 720p e-mürekkep Carta II ekranıyla önceki nesillerden miras aldığı temel özelliği sürdürmeye devam ediyor.
YotaPhone 3'te LG V20 ve HTC U Ultra modellerinde yer alan küçük ekranlar gibi bildirimleri gösteren daima açık ikinci bir ekran var. Ancak çok daha büyük olması sayesinde bir e-kitap okuyucu olarak bile kullanılabiliyor.

Fiyat biraz pahalı

Bunun yanında akıllı telefon metal dış kaplama, 12MP f/1.9 arka kamera, 13MP ön kamera, Snapdragon 625 yonga seti, 4GB RAM, parmak izi tarayıcı ve 3.300mAh pil gibi özellikleriyle standart bir orta sınıf izlenimi veriyor. Cihazda kulaklık girişinin olmadığını belirtelim.
YotaPhone 3'ün yüksek bir fiyat politikasına sahip olduğunu görüyoruz. Cihazın 64GB'lık versiyonu 560$, 128GB'lık varyantı ise yaklaşık 655$ gibi bir fiyat etiketi taşıyor. Akıllı telefon şu an yalnızca Çin'de satın alınabilir durumda. Ancak diğer ülkelere gelme ihtimali de var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim