Anlık Bildirim

Çift kamera ve Snapdragon 835'li OnePlus 5 sızdırıldı

OnePlus'ın önümüzdeki aylarda duyurulacak yeni amiral gemisi OnePlus 5'in render görüntüsü sızdırıldı. Cihazın çift kamera ve Snapdragon 835 yonga setiyle gelmesi bekleniyor.
OnePlus'ın bu yıl çıkacak amiral gemisi akıllı telefonuna Uzak Doğu halkında görülen tetrafobiden (4 rakamından korkma durumu) dolayı OnePlus 4 adı verilmeyecek. OnePlus 5 olarak adlandırılacak cihazla ilgili sızıntılar da yavaş yavaş gün ışığına çıkmaya başladı.
OnePlus 5'i yansıtan render görseller akıllı telefonun OnePlus 3T gibi siyah renkte gelebileceğini ortaya koyuyor. IndiaToday'de ortaya çıkan yeni render'daki en ilgi çekici ayrıntı cihazın arkasındaki çift kamera oldu.
Önceki söylentiler bu yılın OnePlus amiral gemisinin 23MP çift lensli arka kamerayla geleceğini ortaya koymuştu. Yeni render da bir anlamda bu spekülasyonları doğrulamış oldu. Ayrıca arka tarafta bir LED flaş ve OnePlus logosunun yer aldığını görüyoruz.
Bununla birlikte arka panelde bir parmak izi tarayıcısının olmaması dikkat çekiyor. Muhtemelen sensör ön tarafta yer alacak. Ne yazık ki, sızdırılan görseller arasında ön panelin görüntüsü yok.

5.5 inç QHD ekran ve Snapdragon 835 platformu

Görüntüler arka tarafın alt kısmında bir anten bandının olduğunu gösteriyor ve OnePlus 3 veya 3T'ye benzer bir metal tasarımın ipuçlarını veriyor. Yeni telefonla ilgili diğer bilgiler arasında 16MP'lik bir selfie kamerası ve 5.5 inç QHD dokunmatik ekran var.
OnePlus 5 amiral gemisi, Qualcomm'un en yeni yonga seti Snapdragon 835 ve en az 6GB RAM'le gelecek. Cihazın 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı dahili depolama seçeneğiyle sunulacağı belirtelim. Akıllı telefonun 7mm kalınlığa sahip olabileceği halde pil kapasitesinin 3.000mAh'e ulaşması bekleniyor.
Yine de tasarımın değişebileceğini ve bunun final tasarım olmayabileceğini belirtmek gerekir. OnePlus'ın yeni amiral gemisi akıllı telefonunu bu yılın Haziran veya Temmuz aylarında duyurması bekleniyor. Daha fazla bilgi kısa süre içerisinde açıklanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim