Anlık Bildirim

Çift kameralı ilk Samsung telefon Galaxy C serisinden olabilir

Samsung'un Galaxy S8'de çift kameraya yer vermemesi tüm gözleri Galaxy Note 8'e çevirmişti. Ancak gelen yeni haberler çift kameralı ilk Samsung telefonun Galaxy C serisinden olabileceğini gösteriyor.
Galaxy S8 ve S8+ modellerinin çift kamera kurulumuna sahip ilk Samsung telefonlar olacağına inanılıyordu ancak Koreli şirket stratejisini değiştirerek en son amiral gemilerinde tek lensli bir kamera sundu.
Samsung'un bu yıl piyasaya çıkaracağı ikinci amiral gemisi olan Galaxy Note 8'de çift kameranın ön plana çıkacağı düşünülüyor. Galaxy S8 için hazır olmayan bu teknolojinin önümüzdeki aylarda gelmesi beklenen Note 8'de yer alacak olması beklentileri yükseltmiş durumda.
Hatırlayacağını üzere birkaç hafta önce arka kısmında çift lensli sensör bulunan Galaxy S8+ prototipleri sızdırılmıştı. Bu durum Samsung'un geliştirme sürecinin son aşamalarında tek lensli düzene geçtiğini gösteriyor.
Yeni söylentilere göre Galaxy Note 8, çift kamera kurulumuna sahip ilk Samsung akıllı telefon olmayacak. Çünkü ondan önce Galaxy C serisindeki bir model çift kamera teknolojisiyle gelecek. Açıkçası ortada söylentinin güvenilirliğini azaltan bir çizim var. Taslak elle çizilmiş gibi görünüyor ve bir Samsung Galaxy C akıllı telefondan çok Xiaomi Mi 5s veya Mate 9 cihazını andırıyor.

Yeni Galaxy C akıllı telefonlar yakında gelebilir

Öte yandan geçen yıl Galaxy C9 Pro'nun 6GB RAM'le piyasaya sunulmuş olması bu olasılığı biraz daha güçlendirmiş durumda. Yeni özelliklerin sunulması konusunda Samsung bazen orta sınıf modelleri yeni bileşenlerle donatıyor ve piyasanın tepkisini ölçmek için bunları yalnızca belirli ülkelerde piyasaya sürüyor.
Aynı şey, sadece Kore'de bulunan Galaxy Tab Iris'de yer alan iris sensörü ile oldu. Daha sonra, iris tanıma teknolojisi Galaxy Note 7'ye geldi. Önümüzdeki günlerde yeni Galaxy C akıllı telefonlarla ilgili daha fazla bilgiye sahip olacağız. Gelen detayların çift kamera teknolojisine de ışık tutmasını umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim