Anlık Bildirim

DJ Koh: Galaxy S10 önemli tasarım değişikliklerine sahip olacak

Samsung Mobile'ın CEO'su DJ Koh, Çin medyasına yaptığı açıklamada Galaxy S10'un önemli tasarım değişiklikleri ile geleceğini söyledi. İşte şirketin bir sonraki amiral gemisiyle ilgili son bilgiler...
Samsung Galaxy S10 ile ilgili spekülasyonlar internette dolaşmaya devam ediyor. Akıllı telefonun Qualcomm'un üçüncü nesil ekrana gömülü ultrasonik parmak izi sensörü, üç farklı varyant ve üçlü kamera sistemiyle geleceğine yönelik haberler var. Şimdi ise Samsung Mobile'ın CEO'su bunların arasına bir yenisini ekledi.
DJ Koh, Galaxy S10 hakkında geçtiğimiz günlerde Çin medyasına bazı bilgiler verdi. SamMobile tarafından yayınlanan rapora göre Koh, Galaxy S10'un “çok önemli” tasarım değişikliklerine sahip olacağını söyledi. Raporda ayrıca Galaxy S10'un 10. yıldönümüne özel bir amiral gemisi olacağı ve Galaxy S9'dan daha fazla yenilik sunacağı vurgulanıyor.

Üç farklı ekran boyutuyla gelebilir

Koh, konuyla ilgili çok fazla detaya girmedi. Bununla birlikte cihazla ilgili birkaç farklı sızıntı ve söylenti var. Akıllı telefonun 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inç ekrana sahip 3 farklı varyanının olacağı ileri sürüldü. Ayrıca birçok kaynak Galaxy S10'un Güney Koreli şirketin ilk 5G özellikli telefonu olacağını söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6223 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim