Anlık Bildirim

Daha ucuz Samsung Galaxy Note 8 yolda

Samsung fiyatı oldukça yüksek olan yeni amiral gemi modelinin daha fazla kitleye ulaşması için çözümü buldu. Modelin bir de 4GB RAM taşıyan versiyonu piyasaya sürülecek.

Son dönemde amiral gemi akıllı telefonların 700$ sınırını aştığını görüyoruz. Önemli bir tüketici kitlesi için çok pahal sayılabilecek bu seviyeler haliyle satışları da yavaşlatıyor. Üreticiler geçmiş yıllardaki mini versiyon trendine benzer yeni bir çözüm bulmuş durumda.

Örneğin LG amiral gemilerine çok benzeyen Q serisini satışa sundu. Ayrıca amiral gemilerini RAM ve depolama kapasitesi açısından farklılaştırarak fiyatlarını da değişken hale getirdi. Samsung da benzer bir yol izleyebilir.

Düşük kapasiteli

Çin’de sertifika onayından geçen yeni bir Galaxy Note 8 modeli 4GB RAM barındırıyor. Depolama kapasitesi ise yine 64GB olarak belirlenmiş. Alt versiyonun orijinal modelden yaklaşık 100$-150$ daha ucuz olacağı ifade ediliyor.

Günümüzde 4GB RAM kapasitesi Android telefonlar için oldukça yeterli. Biraz daha algı amaçlı 6GB-8GB RAM barındıran akıllı telefonlar duyuyoruz ancak artan kapasite daha az pil ömrü olarak kullanıcıya geri dönüyor. Bu bakımdan 4GB RAM barındıran bir Galaxy Note 8 iyi bir alternatif olacaktır.

Samsung’un 4GB RAM kapasitesini belirli ülkelerde satışa sunacağı tahmin ediliyor. Bunlar muhtemelen Çin veya Hindistan gibi gelişmekte olan ülkeler olacak. 800$-850$ civarında bir fiyat etiketi şüphesiz daha cazip olacaktır.

Bu versiyon ülkemizde satışa çıkar mı bilinmez. Orijinal model 5000TL fiyat etiketine sahip ve ciddi bir indirim olarak yansıyacaktır. Galaxy S8 serisindeki 6GB RAM ve 128GB kapasiteli versiyon ülkemize gelmemişti. Aynı şekilde 8GB RAM ve 256B kapasiteli Galaxy Note 8 Emperor Edition versiyonunun da yine sadece Güney Kore’de satışa çıkacağı tahmin ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10511 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim