Anlık Bildirim

Dört kameralı HTC U12+'ın fotoğrafları sızdı

HTC'nin yakında duyurmayı planladığı akıllı telefonu HTC U12+'ın fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı. Dört kamerasıyla dikkat çeken cihazın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC'nin, önümüzdeki aylarda duyurması beklenen akıllı telefonu HTC U12+ olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınlandı. Samsung Galaxy S9+ ve Huawei'nin P20 Pro ile rekabet etmeyi amaçlayan amiral gemisi cihaz dört kamerası ile dikkat çekiyor.

Çift selfie kamerasına yer verilmiş

Fotoğraflarda da görülebileceği gibi HTC de 18:9 en boy oranı eğilimini takip edeceğe benziyor. Bununla birlikte şirket yeni amiral gemisine herhangi bir çentik eklemeyi tercih etmeyerek, onun yerine üst ve alt çerçeveleri inceltmeyi uygun görmüş. Akıllı telefonun üst çerçevede ahize ve çift selfie kamerasının yer aldığını görüyoruz. Arka kısmında ise aynaya benzer parlak bir cam kaplama tercih edilirken, yan yana konumlandırılmış çift arka kamera ve parmak izi sensörüne yer verilmiş.
HTC U12+'ın sağ tarafında güç düğmesi ve ses açma kapama tuşları bulunurken, sol tarafta da SIM kart tepsisi yuvasını görüyoruz ve muhtemelen bir microSD kart yuvası da mevcut. Ayrıca akıllı telefonun alt bölümünde ise hoparlör ve USB Type-C bağlantı noktası yer alıyor. Dikkat çeken noktalardan biri ise HTC U12+'nin kulaklık girişinin olmaması.
Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve muhtemelen 128 GB depolama alanı ile gelmesi beklenen cihaz, kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkacak. HTC henüz yeni amiral gemisini ne zaman tanıtacağı bilgisini sır gibi saklasa da, gelecek olan yeni sızıntılar cihaz hakkında daha detaylı bilgiler almamızı sağlayacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6833 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim