Anlık Bildirim

Dünyanın ilk 5K ekranlı akıllı telefonu geliyor: Sony Xperia 1R

Japon teknoloji devi Sony'nin 5K çözünürlükte ekrana sahip yeni bir telefon çıkaracağı söyleniyor. Xperia 1R olarak adlandırılması beklenen cihaz IFA 2019 fuarında tanıtılabilir.
Sony, 5K çözünürlükte ekrana sahip yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. İlk olarak bir Japon sitesi tarafından tespit edilen cihazın çözünürlüğü 5046 x 2160 piksel olarak listelendi. Yani çok yakında dünyanın ilk 5K çözünürlüklü telefonu ile tanışabiliriz.
J8220 model numaralı cihazın Sony Xperia 1R olarak adlandırılması bekleniyor. Ekran boyutu henüz belli değil ancak 4K çözünürlüğe sahip Xperia 1'in 6.5 inç ekrana sahip olduğunu düşünürsek 6.5 inç veya daha büyük bir ekranla gelmesini bekleyebiliriz. Ayrıca 21:9 en boy oranı sunacağı belirtiliyor.

Üç arka kamerası olacak

Daha önce yayınlanan görseller Xperia 1R'nin üçlü arka kamera sistemi ile piyasaya sürüleceğini ortaya koymuştu. Sony yeni telefonunu muhtemelen Eylül ayında Berlin'de düzenlenecek IFA 2019 fuarında tanıtacak. Bu da dünyanın ilk 5K ekranlı telefonuyla tanışmak için önümüzde birkaç ay daha olduğu anlamına geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16470 kez okundu.
30 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim