Anlık Bildirim

Dünyanın ilk blockchain telefonu kameralar karşısında

Dünyanın en güvenli telefonu olarak duyurulan Finny Phone kameralar karşısına geçti ve konsept tasarımı gözler önüne serdi. Finney Phone özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Sirin Labs tarafından dünyanın ilk blockchain telefonu olarak duyurulan Finney ile ilgili donanım özellikleri açıklanmış ancak tasarım biraz daha konsept seviyesinde kalmıştı. Yayınlanan video ilginç tasarıma ışık tutuyor.

Finney Phone özellikleri ve fiyatı

Blockchain teknolojisi sayesinde dünyanın en güvenli akıllı telefonu olduğu iddia edilen Finney bu sayede şifreli görüşmeler sağlıyor ve soğuk cüzdan ile kripto paralarınızı izinsiz erişimlerden koruyor.

Ayrıca kendine ait bir blockchain ağı kurarak merkezi olmayan uygulamaların çalışmasına da imkan tanıyacak. Yine anlaşmalı borsalar sayesinde telefon üzerinde para birimlerinizi dönüştürebileceksiniz.

Kendisine ait dijital para birimi ICO sürecinde 158 milyon dolar yatırım toplayan Sirin Labs, bir kısmını akıllı telefonu için ayırmıştı. Tasarım aşamasını geçtiği görülen akıllı telefonun özelleştirilmiş işletim sistemi ise henüz kendisini göstermemiş. Kızaklı arka üst panelin içerisinde ikinci bir ekran daha mevcut ve belirli bilgiler burada izlenebiliyor.

Şirkete göre Finney; Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB RAM ile güçlendirilecek. Ayrıca 18:9 görüntü oranına sahip 6 inç ekrana ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olduğu belirtiliyor. Bununla birlikte 12 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera, 3.000 mAh pil, parmak izi sensörü, Bluetooth 5.0, NFC gibi özellikler yer alacak.

Sirin Labs, cihazı üretmesi için Foxconn ile anlaştı. 999 dolara satılacak akıllı telefonu Çinli şirket üretecek. Telefonun Kasım ayında piyasada olması bekleniyor.







 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim