Anlık Bildirim

Düşük bütçeli LG Q6 ile tanışın

LG G6 amiral gemi modelinin tasarımını beğenen ancak yüksek fiyat etiketinden çekinen tüketiciler için yeni bir seri hayata geçiyor. Yeni LG Q6 serisi ile tanışın.

Çok beğenilmesine rağmen beklenen satışları yapamayan G6 amiral gemi modeli, firmayı yeni bir strateji oluşturmak zorunda bıraktı. Karşınızda amiral gemisine çok benzeyen ancak daha düşük bütçeli LG Q6 serisi.

 

Benziyor ama aynı değil

 

Firma önceki yılların aksine Mini şeklinde bir isimlendirme yapmamış. Zira bu tür bir isimlendirme tüketici tarafında beklenti oluşmasına neden oluyordu. Beklediklerini bulamayan tüketiciler de telefondan uzak duruyordu.

 

LG Q6 serisi dış tasarım olarak abisini temel alıyor. Çok ince ekran çerçevesi ve 18:9 görüntü oranı yine tüketicileri bekliyor. Farklı olarak metal bir gövde kullanılmış. Ayrıca parmak izi okuyucu ve çift kamera mevcut değil. Elbette performans da çok düşük. Seride RAM ve bellek kapasitesine göre 3 farklı model mevcut.

 

Seride 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 435 yonga seti kullanılmış. 5.5 inçlik IPS ekran Full HD çözünürlük barındırıyor. Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Batarya 3000mAh kapasiteli.

 

Farklar gelecek olursak LG Q6 modelinde 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi görüyoruz. LG Q6 Alpha modelinde 2 GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi var. LG Q6 Plus modelinde ise 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi bulunuyor. Henüz serinin fiyatı açıklanmadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13687 kez okundu.
23 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g6 ve
2 etiket daha lg q6 Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim