Anlık Bildirim

DxOMark'a göre en iyi kameraya sahip akıllı telefon: iPhone 8 Plus

DxOMark, iPhone 8 Plus'ı en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar listesinin tepesine, iPhone 8'i ise ikinci sıraya yerleştirdi. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...
Apple'ın kısa süre önce tanıttığı iPhone 8 Plus, en iyi akıllı telefon kamerasına sahip cihaz oldu. DxOMark kamera test laboratuarı, telefonun kamera performansına 94 puan verdi. iPhone 8 Plus aldığı bu rekor puanla listenin tepesine yerleşmiş durumda.
DxOMark yeni yayınlanan incelemesinin başında Apple iPhone 8 Plus'ın amiral gemisi telefona gerçekten layık bir ana kamera sistemine sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca şimdiye kadar test ettikleri en iyi performans gösteren mobil cihaz kamerası olduğunu da vurgulamışlar.
12MP ana geniş açılı kamera (arka aydınlatmalı -BSI- sensör ve f/1.8 diyafram) ve 12MP telefoto kameraya (f/2.8 diyafram) yapılan yükseltmeler kaliteyi geliştirmiş. iPhone 8 Plus, DxOMark'ın puanlama sistemine eklediği yakınlaştırma (zoom) görüntü kalitesi ve Bokeh kalitesi olmak üzere iki yeni kategoride yüksek puan almış durumda.
Akıllı telefon 94 puanla yeni iPhone 8'in 2, Google Pixel ve HTC U11'in ise 4 puan önünde yer alıyor. DxOMark'ın özellikle iPhone 8 Plus'ın HDR performansı, yüz tanıma doğruluğu, yakınlaştırma yetenekleri ve bokeh kalitesi hakkında övgülerde bulunduğunu belirtelim.
Aklınızda bulundurmanız gereken oldukça önemli bir detay var. DxOMark henüz Apple'ın gerçek yeni amiral gemisi iPhone X'i test etmedi. Bu açıdan bakıldığında iPhone 8 Plus'ın liderliği çok kısa sürebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14243 kez okundu.
43 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
test, performans ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim