Anlık Bildirim

En iyi kameraya sahip akıllı telefon Google Pixel 2 oldu

DxOMark'ın detaylı incelemesi sonucunda kamera performansıyla 98 puan almayı başaran Google Pixel 2, hem iPhone 8 Plus hem de Samsung Galaxy Note 8'i geride bırakarak yeni lider oldu.
Kaliteli kameraya sahip akıllı telefonlar denildiğinde akla ilk olarak Samsung, Apple veya Sony gibi markalar gelebilir zira yıllar geçtikçe bu şirketler kameralarının kalitesini korumayı başardı.
Öte yandan Google'ın Nexus modellerinin bugüne kadar hiç en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar olarak ön plana çıktığını hatırlamıyoruz. Ancak Google, kısa süre önce duyurduğu Pixel 2 akıllı telefonuyla bunu başarmış görünüyor. Tabi daha önce Google Pixel modeliyle uzun süre birinci sırada yer aldığını da unutmamak gerekir.
Kamera test laboratuvarı DxOMark tarafından yapılan kapsamlı incelemeye göre Pixel 2'nin kamerası, şimdiye kadar piyasadaki en iyi akıllı telefon kamerası olmuş durumda. Geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanan telefona kamera performansı bakımından 98 puan gibi etkileyici bir skor verildi.

iPhone 8 Plus ve Galaxy Note 8'i solladı

Pixel 2 bu puanla hem iPhone 8 Plus hem de Samsung Galaxy Note 8'i geride bırakmayı başardı. Her iki telefon da daha önce 94 puanla zirveyi paylaşıyordu. Pixel 2'nin liderliği alma nedenlerinden biri de geniş dinamik aralıklı (WDR) fotoğraf çekimi ve yüksek seviyede detay koruyabilme yeteneği oldu.
DxOMark ayrıca kameranın güçlü flaş performansı, iyi bokeh çekimi ve aynı zamanda görüntü sabitleme özelliklerine de değindi. Google Pixel 2 serisi 4 Ekim 2017 itibariyle resmiyet kazanmış durumda. Pixel 2'nin 649 dolar, Pixel 2 XL modelinin ise 849 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9642 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
test, performans ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim