Anlık Bildirim

Essential Phone'un çıkış tarihi "tekrar" açıklandı

Teknoloji dünyasına fırtına gibi bir giriş yapıp, söz verildiği tarihte ön sipariş veren müşterilere gönderilemeyen Essential Phone'dan haber var. Andy Rubin telefonun yeni çıkış tarihini açıkladı.
Android'in babası olarak bilinen Andy Rubin tarafından kurulmuş Essential isimli şirket, ilk telefonunu Mayıs ayında duyurmuş ve 30 gün içerisinde müşterilere gönderilmeye başlanacağını söylemişti. Temmuz ayının sonundayız ve telefon henüz piyasaya çıkmadı. Ancak iyi bir haber var, Andy Rubin sonunda telefonun durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirme kararı aldı.
Rubin tarafından ön sipariş veren müşterilere gönderilen e-postaya göre, Essential Phone önümüzdeki bir kaç hafta içinde alıcılarına gönderilmeye başlanacak. Deneyimli yönetici tarafından kaleme alınan e-postanın tam metni, Essential'ın Twitter hesabında yayınlandı. Açıklamada Essential'ın çok sayıda ABD ve uluslararası operatör ile sertifikasyon ve test sürecinde olduğu yazıyor. Tam gönderim tarihi yine belli değil.
Premium tasarıma sahip olan cihazın 699 dolarlık bir fiyat etiketi var. Samsung Galaxy S8+, LG G6 ve Apple iPhone 7 Plus gibi cihazlara rakip olması beklenen telefonun ABD dışındaki diğer ülkelere de gelmesi bekleniyor. İngiltere ve Avrupa'nın bazı ülkelerinde satışa sunulacak Essential Phone daha sonra Japonya pazarına gelecek. Ancak telefonun bu ülkelerde ne zaman satın alınabilir olacağını öğrenebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim