Anlık Bildirim

Essential yeni akıllı telefonunda daha iyi bir kamera sözü verdi

Piyasaya fırtına gibi giren Essential Phone kamera performansı konusunda tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Durumun farkında olan şirket bir sonraki telefonunu için daha gelişmiş kamera sözü verdi.
Essential Phone ilk tanıtıldığında çarpıcı tasarımı ve modüler 360 derece kamerasıyla sektöre fırtına gibi bir giriş yapmıştı. Telefonun neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip olması birçok kişinin hoşuna gitse de cihazı satın alanlar kamera performansı konusunda tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradı. Telefon çıktıktan kısa bir süre sonra Essential, kamera ile ilgili sorunları gidermek için birkaç güncelleme yayınlasa da performansını arttırmayı başaramadı.
Essential -muhtemelen Essential PH-2 olarak adlandırılacak- bir sonraki akıllı telefonunda çok daha kaliteli bir kameraya yer vereceğini açıkladı. Şirketin endüstriyel tasarımdan sorumlu yöneticisi Linda Jiang, Business Insider'e verdiği röportajda şirketin ilk telefonla ilgili müşteri geri bildirimlerini dinlediğini ve özellikle kamera performansı konusundaki şikayetlerin farkında olduğunu belirtti.

Tasarım konusunda detay yok

Jiang konuyla ilgli yaptığı açıklamada "Genel olarak en sert eleştiri aldığımız şey kamera kalitesiydi ve bunu bir sonraki telefonumuz ile geliştirmek için sabırsızlanıyoruz. Müşterilerimizi duyduk ve ikinci nesilde bunu daha iyi hale getireceğiz" dedi. Kamera geliştirmelerinin haricinde ikinci nesil cihazın ilk amiral gemisiyle aynı tasarım çizgisini izleyip izlemeyeceği konusunda ise hiçbir detay verilmedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim