Anlık Bildirim

Essential'da şirketten ayrılan yönetici sayısı 3 oldu

İletişim şefi Andy Fouché ve pazarlama bölümü başkan yardımcısı Brian Wallace'ı kaybeden şirket, bu kez Kullanıcı Deneyimi (UX) departmanının başındaki isim olan Liron Damir'in ayrılmasıyla sarsıldı.
Android'in kurucusu Andy Rubin'in yeni şirketi Essential, kan kaybetmeye devam ediyor. Mayıs ayında, ilk akıllı telefonu Essential PH-1'i duyuran şirket söz verdiği tarihte cihazı alıcılarına göndermeyi başaramadı.
PH-1'in duyurusundan bu yana iki üst düzey yöneticinin şirketten ayrılması, insanların kafasında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Son rapor ise bir başka yöneticinin şirketten ayrılarak Google'da çalışmaya başladığını gösteriyor.

İki ayda 3 kilit yönetici ayrıldı

Liron Damir, Essential'da Kullanıcı Deneyimi (UX) departmanının başındaki isimdi. LinkedIn sayfasında baktığımızda ise artık Google Home için aynı pozisyonda çalışmaya başladığını görüyoruz. Damir, Nisan ayında Essential'a katılmadan önce Pebble'da tasarım başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu. Ayrıca kendisinin LG ve HP gibi önemli şirketlerin webOS ekibinde yöneticilik yaptığını da belirtelim.
Şirketin ilk telefonunu duyurmasının ardından iletişim şefi Andy Fouché ve pazarlama bölümü başkan yardımcısı Brian Wallace görevlerinden ayrılmışlardı. İki aylık bir süre içinde 3 kilit yöneticiyi kaybetmek işlerin pek de iyiye gitmediğini gösteriyor. Bazı yanlışların olduğu ortada ve Andy Rubin gemiyi daha fazla kişinin terk etmesini istemiyorsa, işleri bir an önce yoluna koymalı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim